VYZNAMENANIA

VEDÚCA POZÍCIA V ODVETVÍ

SVETOVÝ LÍDER POKROKU V MEDICÍNE, VO VEDE A TECHNOLÓGIÁCH.
Či už ide o naše označenie v časopise Fortune ako jednej z „Najobdivovanejších spoločností sveta”, alebo je to jej uznanie ako svetového lídra pre udržateľnosť, sme hrdí na našu históriu globálneho lídra.

LÍDER MEDZI PRACOVISKAMI

USILUJEME SA, ABY SME BOLI UZNANÍ AKO NAJLEPŠIE MIESTO NA PRÁCU NA SVETE.
Sme hrdí na to, že naša kultúra je založená na inováciách. Oceňujeme prínos našich zamestnancov a zabezpečujeme, aby mohli vykonávať prácu, na ktorej záleží, a aby mali príležitosti na rast a rozvoj.

VEDECKÉ INOVÁCIE

PRI RIEŠENIACH V OBLASTI ZDRAVOTNEJ STAROSTLIVOSTI PRE ĽUDÍ NA CELOM SVETE NAŠE CIELE SIAHAJÚ AŽ ZA HRANICU SPLNITEĽNOSTI.
Inovácia – založená na rôznych nápadoch, perspektívach a skúsenostiach – je spôsob, ako vytvárame riešenia, ktoré menia život a pomáhajú ľuďom žiť ho zdravšie.

GLOBÁLNE OBČIANSTVO

NA CELOM SVETE SME UZNÁVANÍ ZA NÁŠ KOMPLEXNÝ PRÍSTUP K FIREMNÉMU OBČIANSTVU.
Prostredníctvom našich globálnych podnikov a v partnerstve s ostatnými sa venujeme zlepšovaniu životov ľudí na celom svete.
true
accessibility

CHYSTÁTE SA VSTÚPIŤ NA WEBOVÚ LOKALITU SPOLOČNOSTI ABBOTT URČENÚ PRE KONKRÉTNU KRAJINU ALEBO REGIÓN

Upozorňujeme, že webová lokalita, na ktorú chcete prejsť, je určená pre používateľov v konkrétnej krajine alebo oblasti uvedených na webovej lokalite. V dôsledku toho môžu byť na tejto webovej lokalite uvedené informácie o liekoch, zdravotníckych pomôckach a iných produktoch alebo o použití týchto produktov, ktoré nie sú povolené v iných krajinách alebo oblastiach.

Webová lokalita, na ktorú chcete prejsť, tiež nemusí byť optimalizovaná na konkrétne rozmery vašej obrazovky.

ŽELÁTE SI POKRAČOVAŤ A ODÍSŤ Z TEJTO WEBOVEJ LOKALITY?

accessibility

CHYSTÁTE SA ODÍSŤ Z WEBOVÝCH LOKALÍT SPOLOČNOSTI ABBOTT NA WEBOVÉ LOKALITY TRETEJ STRANY

Prepojenia, ktoré vás presmerujú z celosvetových webových lokalít spoločnosti Abbott, nemá spoločnosť Abbott pod kontrolou, a preto spoločnosť Abbott nenesie zodpovednosť za obsah žiadnej takejto lokality, ani za ďalšie prepojenia na týchto lokalitách. Spoločnosť Abbott tieto prepojenia uvádza len na zvýšenie vášho pohodlia a uvedenie akéhokoľvek prepojenia neznamená, že spoločnosť Abbott osvedčuje jeho dôveryhodnosť.

Webová lokalita, na ktorú chcete prejsť, tiež nemusí byť optimalizovaná na rozmery vašej obrazovky.

ŽELÁTE SI POKRAČOVAŤ A ODÍSŤ Z TEJTO WEBOVEJ LOKALITY?